Over Taxi Boersma

Familie Boersma van Schiermonnikoog verzorgde van 1967 tot 2016 het taxivervoer op het auto-luwe eiland Schiermonnikoog.
Vanaf januari 2016 verzorgen Robert en Wendy Swart het taxivervoer onder dezelfde naam.

Als u aankomt op het eiland Schiermonnikoog staan de taxi's van Taxi Boersma klaar om u en uw bagage gelijktijdig naar uw eindbestemming te brengen. De chauffeurs ontvangen u voor hun taxi's en helpen u graag verder.Voor de heen- en terugreis van/naar de boot bied Taxi Boersma u de mogelijkheid tegen een gereduceerd tarief een retourkaart te kopen.

U kunt met de chauffeur het tijdstip van de terugreis overleggen, blijft u langer belt u de dag voor vertrek met onze centrale.
Tel. 0519-531010

 

Naast de bagagevervoer voor grote groepen doen we nu ook individuele bagagevervoer dus als u zelf graag op de fiets of lopend naar uw vakantieadres wilt gaan, laat dan u bagage bezorgen door Taxi Boersma.

 
 

Ook voor uw vervoer over het eiland Schiermonnikoog
is Taxi Boersma uw bedrijf.

 

Altijd al op safari gewild? Dan is de Shier-Safari iets voor u. Een tour langs de mooiste plekjes van Schiermonnikoog. Op uw eigen tempo rijden wij u een uur lang rond, u maakt kennis met het eiland op een andere manier.

 

 

 

Al onze chauffeurs zijn erkend en gediplomeerd taxi bestuurder via de gerenommeerde taxichauffeursopleider Wolf.